Out of the box

November 2022

Out of the box....uit iedere doos kwam een muziekgenre, jazz, country, musical, filmmuziek, blues en ook Nederlandstalig. 

12 points

April 2022

12 points...een ode aan het songfestival. En ons eigen SONGfestival. Nummers met SONG in de titel, And the winner is...Fight song!

From a distance

November 2021

Wel/geen voorstelling, wel of geen 1,5 meter afstand. Het bleef lang spannend. Het werd van From a distance naar Happy together. 

Dream on

November 2019

Dream on in de Agneskerk in Goutum met Dream on, A Million dreams, California dreamin' en We won't stop dreaming. 

Come fly with me

April 2019

Met een instapkaart reisde je met HTF airlines van New York naar Amsterdam. Met nummers als New York, New York, Walking in Memphis, I've been everywhere en Home werd het een hele plezierige vlucht!

Broadway inde Bres

November 2018

Alleen maar musicalmuziek :-) maar liefst 4 voorstellingen in theater de Bres.

Take 5

April 2018

We vieren ons 5 jarig bestaan met de voorstelling Take 5. Een terugblik op de eerste 5 jaar met de mooiste nummers uit de eerste 9 voorstellingen.

A Kind of Magic

December 2017

Een kerstvoorstelling! Met de mannen op zoek naar een echte kerstboom in het Leeuwarder bos, de dames zongen de Christmas Shopping Blues en samen zongen we in kersttrui en kerstchic de mooiste kerstnummers.

Songs for You

April 2017

Songs for You (allemaal nummers met het woord You in de titel) in het Tromptheater, Loft en de Agneskerk. Ook op locatie in boekhandel van der Velde het het Fries Museum.

 

Counting Stars

November 2016

Twee teams van bekende artiesten gingen de muzikale strijd aan met elkaar. Onder aanvoering van Michael Jackson en Elvis Presley werd het een show als 'de jongens tegen de meisjes' en 'ik hou van Holland'.

Cocktail

April 2016

In de HTF bar vierden jong en oud een muzikaal feestje. Een voorstelling met HTF Young.

Back to the Future

November 2015

Een voorstelling met HTF Young. Een tijdreis deed de Young groep in de jaren '80 belanden, waar ze een volwassen koor leerden dat het ook anders kan. Samen wonnen ze een korenfestival!

Bring me Sunshine

April 2015

Een voorstelling over het weer. I love the winter weather, Feeling good, Fire and Rain en natuurlijk Bring me sunshine.

The rhythm of Life

November 2014

Twee stelletjes namen ons mee in hun 'rhythm of life'. 

Let'sgotothemovies

April 2014

Filmmuziek....James Bond, Titanic, Grease en natuurlijk Disney. Voor het eerst met filmpjes gemaakt op locatie.

Sounds of the Sixties

November 2013

De eerste voorstelling van Hit the Floor was Sounds of the Sixties. Met alleen maar muziek uit de zestiger jaren durfden 26 Floorhitters het aan om niet alleen te zingen, maar ook te bewegen (dansen) en toneel te spelen. 

Deze eerste voorstelling was een groot succes, daarna volgden vele, originele, bijzondere voorstellingen. Vaak in Dorpshuis Ien en Mien in Goutum, maar ook in de Agneskerk, het Tromptheater, Loft, de Bidler etc.